duminică, 16 mai 2010

Things in life...choses dans la vie

Am avut un sfarsit de saptamana incredibil. Joi am avut o intalnire cu  persoane din diverse culturi internationale. M-a impresionat profund faptul, ca pentru ele viata inseamna daruire, ca poti sa iti rupi din timpul tau fie el putin, sa faci lucruri frumoase pentru cei din jur, sa stai in frig pentru a face portrete trecatorilor sau sa le scri numele in diverse limbi internationale…totul absolut gratis.
M-a facut sa imi dau seama ca nimic pe lumea asta nu e intamplator si ca destinul fiecaruia este o parghie spre maturizarea sa…spre a realiza cat de important este sa fi sanatos, sa ii ai pe ai tai “dragi” sanatosi si in viata…
Nu ne laudam in  viata decat cu lucruri pe care le facem pentru cei de langa noi fara a cere ceva in schimb, lucruri facute fara nici un interes ascuns.
Cu totii stam pe o craca numita ''pamant", complet diferiti si totusi ceva ne face sa ''stam'' impreuna...
Ce m-a impresionat a fost ca desi suntem diferiti pentru ca provenim din tari si culturi diferite totusi ramanem oameni, aproape de cei de langa noi, deschisi discutiilor fie ele purtate in diverse limbi internationale….
Ce poate fi mai minunat in viata decat sa calatoresti pentru a cunoaste noi locuri din lumea asta mare si pentru a cunoaste oameni…fericirea nu consta in bucuria de a avea bani.
Esti un om bogat numai daca ajungi sa cunosti oameni de calitate in viata, de la care ai ce invata si pentru  care viata nu inseamna droguri si alcool, ci a citi o carte buna, sau a vedea cu ochii tai ceva magnific ce nu poate fi descris in cuvinte cum ar  fi o expozitie de arta contemporana.
O sa revin sa povestesc si despre Jim Shaw unul din cei mai cunoscuti artisti americani si despre minunatele sale capodopere contemporane…

A+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu