marți, 22 martie 2011

Iz de primavara

Cred ca de ceva timp nu am mai scris pe blog...am fost ceva 'busy' cu diverse activitati bordelaise. Prima mea diploma aici in Franta (pe care am obtinut-o cu brio, bien sur) si cautarea unui loc cat mai bun pentru a-mi 'indrepta' kilogramele acumulate aici in Francia (vorba unei colege cubaneze, Nidia).
Am tot cautat un loc care sa imbine utilul cu placutul, ca doar dupa truda merge si o balaceala. Mai ales ca francezul este obisnuit sa faca miscare si de aceea salile de fitness sunt cum avem noi in Romania buticuri la colt de strada.
Am gasit o sala de care sunt extrem de incantata unde poti imbina miscari in apa cu cursuri de dans, tai chi, pilates, yoga, karate, box, kung-fu, kickboxing, box thailandez, tai chi chuan si aerobic.
Am gasit si instructori extrem de amabili care se ocupa de tine personal, ceea ce te ambitioneaza si mai mult. Ce m-a mai impresionat placut este faptul ca mai sunt si oameni trecuti de 50 de ani care au o ambitie fantastica.
Vremea a inceput sa se incalzeasca, e numai buna pentru o iesire din Bordeaux cu gasca de biciclisti.

A+

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai gasit o activitate care sa te solicite si sa-ti faca placere.Spor in tot ceea ce faci si da o tura cu bicla in parc weekend-ul asta ca o sa fiu si eu pe aproape...

    RăspundețiȘtergere
  2. Curand o sa fi si cu mine la sala :)) bsu

    RăspundețiȘtergere