joi, 1 iulie 2010

Marea mea “pasiune” shopping-ul - In prima zi de SOLD-uri

Ieri a fost prima zi de reduceri in Bordeaux, ca orice  “shoppingaholica” am iesit si eu, ca normal nu putea ochiul meu sa refuze o asa placere de a “shoppingui” alaturi de frantuzoaice.
Doamne, a fost…nebunie.
Haine aruncate peste tot, lumea cumpara orice, nici nu stiu daca le trebuia sau nu, cert este ca, “cumparau” si atat…
In jurul tau vedeai numai femei cu plase mai mari sau mai mici in functie de buget, dar toate aveau plase.
Cred ca barbatii sunt fericiti acum, ca se pot relaxeza in timp ce femeia oboseste prin magazine golindu-i cardul, ca aici slava Domnului, ai ce vedea. Sincer, barbati nu prea am vazut prin oras.
Vorbeam cu sotul meu si remarcam faptul, ca acum ma simt o femeie  “normala” pe langa frantuzoaicele astea nebune de “shoppinguiala”.
Era asa de multa lume in magazine, incat ca sa probezi ceva trebuia sa stai cam o jumatate de ora numai la coada la cabina.
Deja “shoppingul” nu mai mi se pare o placere ci un chin, am ajuns acasa si eram timorata de ceea ce vazusem.Cum se aruncau cu haine in jurul meu.Simteam nevoia sa ma apar, aveam nevoie de un scut.
Asa ca, pentru prima zi, “slaba recolta”, incep sa cred ca pana si sotul meu e mai “shoppingaholic” decat mine...sau poate nu a fost o zi buna de shopping, prea cald si prea multa nebunie in jurul meu.
Mai am 5 saptamani, sigur o sa recuperez sunt convinsa de asta...o sa revin cu noi detalii.

A+

2 comentarii:

  1. Te aprob total la faza cu shopping-ul devine chin!Deja dupa cateva plase de haine si pantofi mainile mele nu mai rezista ....si plus exista inconvenientul lipsei unui loc de lasat bagaje....si trebuie sa te cari cu ele prin magazine ore intregi....Ma intorc cu febra musculara atata la maini cat si la picioare,dupa fiecare zi de shopping...

    RăspundețiȘtergere
  2. Clemi mai ti minte cate puncte G am atins prin Europa, la shopping? Ce vremuri...cum bateam mall-urile in lung si lat si aveam din ce in ce mai multe bagaje...si dintre noi doua eu eram singura care supravietuiam chinului.Mie dor de vremurile alea cand caram sacose pline cu haine.Cred ca ne-am cam linistit, nu?

    RăspundețiȘtergere