miercuri, 12 martie 2014

Shopping de duminica


Roermond  Designer Outlet



Duminica am pornit spre unul din cele mai cunoscute magazine-outlet din Olanda si care face parte din grupul Mc Arthur Glen (ca si Pandorf, pentru cunoscatori). La 23 de grade Celsius nu puteam decat sa profitam de magazine, de un mic « shopping » si de drumul pana acolo, destul de scurt ce-i drept, doar la jumatate de ora de Eindhoven. Magazinele de uzina sunt situate strategic, la 10 minute de granita cu Germania si la 25 de minute de granita cu Belgia.
Outlet-ul are peste 150 de magazine, marci de lux ca Hugo Boss, Prada, Ralph Lauren, Samsonite unde se inghesuiau doar asiaticii, dar si Clarks, Puma, Timbarland, Reebook, Nike, Mexx, smd. Parcarea se afla aproape de magazine, iar pretul pe zi este de 3 euro.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor :



Maasmechelen Village (Belgia)

Dupa cateva ore petrecute in Roermond si dupa un pranz copios si o siesta bine meritata la soare, am pornit spre Maasmechelen. Acest outlet se afla la circa 35 de minute de Roermond si e conceput ca o plimbare pe strazile din oraselul Maasmechelen. Majoritatea marcilor din Roermond Designer Outlet se afla si aici dar pe o suprafata mai mica; in plus aici gasim marca UGG cu preturi acceptabile si parcarea este gratuita.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor :
http://www.maasmechelenvillage.com/



 Pe curand !

2 comentarii:

  1. Shopping duminica?! Aici la mine nici nu s-a pomenit de asa ceva :)) totul este inchis, dar asta cred stii deja.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si in Franta outlet-urile sunt deschise duminica.

    RăspundețiȘtergere